ACADEMIA RAPID VA ÎNCEPE RETURUL VINERI

Vineri va lua startul returul campionatului Ligii a IV-a, iar Academia Rapid va juca în etapa a 16-a, în deplasare, cu Progresul 2005, ocupanta locului 11.

Partida se va juca vineri, 2 martie, de la ora 15:00, pe stadionul Coresi.

În tur, giuleștenii au zdrobit echipa progresistă, cu 13-0, în prima etapă a sezonului, golurile Rapidului fiind reușite de Bărbălău, D. Niculae (3), Burlacu, Mitea, Goge, Duriță, Bădiță (2), A. Dumitru, Burcea și F. Matei.

Clasament Liga 4

Etapa 16

4 Responses

 1. liviu k.

  sinteti siguri ca acesta este clasdamentul real ?
  voi ati hotarit sa “redati” academiei cele 3 puncte pierdute la masa verde in cazul muscalu ?
  in ce baza ?
  pe un sait “concurent” si “binevoitor” ( nu este cazul sa-l numesc , il stiti cu totii) s-a anuntat ca recursul academiei referitor la acea depunctare a fost respins definitiv din cauza acelei sute de lei “pierduta” pe drum !

 2. George Udriste

  Legenda spune ca înainte fotbaliști Rapidului făceau 《antrnamente》pe linia ferata .probabil dl Burca vrea sa afle adevărul. ..Te salut Liviu.

 3. George Udriste

  Ps comunicatul cu pierderea recursului a fost publicat doar pe acel sait ceilalți din presa nu au publicat nimic și avind în vedere cit de binevoitori sunt cu noi în astfel de situati am unele rezerve .oricum 80%din știrile publicate pe saitul respectiv sunt despre academie în loc sa publice pe cei care spun ei ar fi cei mai Rapidiști (afc).oare de ce ?ce anume îi interesează de soarta acestui proiect ?ce interesează pe ei dacă vom promova sau nu?mai au un articol referitor la ceea ce a declarat Pancu după meciul de la Constanța .ca de obicei răutăți și strimbe .

Leave a Reply