ACADEMIA RAPID – TERMO, ÎN NOCTURNĂ

După victoria categorică din prima etapă a returului, 10-2, cu Progresul, Academia Rapid va reveni acasă, pe Giulești, pentru meciul din etapa a 17-a, cu Termo.

Partida se va disputa sâmbătă, 17 martie, de la ora 17, urmând ca biletele să fie puse în vânzare începând de luni, pe site-ul eventim.ro, și de la jumătatea săptămânii viitoare, la casele de bilete de la stadionul Giulești. Vom anunța ulterior programul acestora.

De asemenea, puteți achiziționa abonamente de pe site-ul Eventim, AICI

7 Responses

 1. George Udriste

  Suporter adevărați vin pe stadion .nu am văzut și nu pot înțelege cita răutate au cei de la afc .echipa nu au ,bani nu au ,șanse de promovare nu au ,dar vor sa facă TOT RĂUL PT CA NICI ACADEMIA SA NU POATĂ PROMOVA .aici este vb DE PROSTIE ȘI RĂUTATE dar vede bunul dumnezeu …..

  1. Shadow walker

   Lasa George, ca multa putere nu mai au. Mai putin or sa falimenteze si ei. Si atunci sa vezi cum se zgarie pe ochi Manoliu.

  2. liviu k.

   nu este vorba nici de prostie , si nici de rautate
   daca a-ti urmari “rapidistii” de pe saitul lui leasa , a-ti vedea cum una din clonele “iubitoare” de academia , ataca conducerea academiei pentru ca nu a facut ce era de facut : sa ajunga la o intelegere (a se citi a da bani) cu afcr pentru a rezolva problema personalitatii juridice !
   asta este” mobilul ” lor
   faptul ca exista judecatori care nu inteleg ca aici este vorba de un santaj , si il incurajeaza , asta-i deja o alta problema
   pentru a intretine o echipa intr-o liga inferioara , chiar si la foc f.f.mic , este nevoie de bani (nu multi ,
   vreo 4-5,000 euro pe sezon) intrebarea
   manoliu a pornit pe panta cheltuielilor (pe banii lui sau poate cu bani imprumutati) , si nu-si poate permite sa se opreasca , pentru ca a te opri inseamna a pierde tot.
   el va spera pina la ultima picatura , ca poate cineva musca din momeala

 2. liviu k.

  nu stiu din ce motive , dar” termo” ,astia , nu s-au prezentat azi la meciul cu tricolor , teoretic pe propriul teren !
  probabil ca gerul iernii nu le-a priit !
  este foarte posibil ca echipa s-a autodesfiintat !
  se va lamuri asta doar zilele viitoare.

  1. George Udriste

   Cind am spus prostie am luat în calcul ca majoritatea celor care iubesc RAPIDUL știu ca Manoliu și cei de teapa lui sunt ca niște HIENE vor cu orice chip sa se agate sa se hrănească cu RESTURI .Ei spera ca vor cistiga ceva firfirei .DIN PĂCATE ASTFEL DE SPECIMENE SE GĂSESC MAI LA TOT PASUL .Trăim întro societate BOLNAVA .VREAU SA VA GINDITI CA ÎN ULTIMI CINCI ANI AM FOST RETROGRADAȚI DE 2ORI NUMAI DATORITA CELOR DIN CLUB CARE SAU OCUPAT DE PARTEA JURIDICA .

 3. George Udriste

  Prin tăcerea perpetua din partea conduceri academiei (eu unul nu cred ca Nae Stânciu ar fi mai capabil ca Burca din contra ….)leasa și ai lui poștaci își dau iar cu părerea și baga bățul prin gard .Vedeți ca doar cei care ȚIPĂ STRIGA au dreptatea de partea lor în ROMÂNIA chiar dacă realitatea este cu totul alta .sper ca cei din conducerea academiei sa rezolve situația juridica și sa rupă și acel bat băgat prin gard de leasa și ai lui și apoi sa îl bage undeva tuturor celor care a făcut rău RAPIDULUI.

Leave a Reply