ACADEMIA RAPID – CARMEN 3-0

Rapid își continuă drumul spre Liga 3, apropiindu-se și mai mult de câștigarea sezonului regular, după o nouă victorie fără mari probleme, 3-0, sec, cu AS Carmen, una dintre echipele bune ale seriei.

Cu Pancone în primul unsprezece, dar cu Daniel Niculae pe bancă, Rapid a început în forță, cu două ocazii mari, prin Pancu și Vlada, însă portarul Voicu a făcut minuni.

Golul a picat în minutul 24, atunci când Daniel Pancu a transformat un penalty  obținut de Marian Vlada, după un fault clar, în careu.

Sase minute mai târziu, Lucian Goge a profitat de o eroare în apărarea Carmenului și a majorat diferența, irosind orice dubiu în privința câștigătoarei.

După pauză, Constantin Schumacher l-a aruncat în luptă și pe Nico, iar ultimul gol al partidei a venit abia în prelungiri, atunci când golgeterul din retur al Rapidului, Marian Vlada, a punctat și el de la 11 metri.

Astfel, Academia Rapid păstrează o diferență de 7 puncte față de CSA Steaua, și mai are de jucat trei meciuri, aparent ușoare, Metaloglobus II și Romprim, pe Giulești, și cu Venus, în deplasare.

Schumi a folosit echipa: Ciuculescu – Voicu, Iacob, Bratu (68′ Dovleac), Stancu (54′ Duriță) – A. Grigore (68′ D. Niculae), Maftei  Lădaru, Goge (83′ Olariu) – Vlada, Pancu.

Următoarea partidă a Academiei se va disputa sâmbăta viitoare, cu Metaloglobus II, pe Valentin Stănescu, într-un meci considerat în deplasare.

Leave a Reply