ACADEMIA RAPID, CAMPIONI LA U19

Academia Rapid a câștigat campionatul bucureștean de juniori, la grupa de vârstă 2001, învingând, cu 3-0, în penultima etapă, pe AFC Rapid.

În meciul disputat pe stadionul Coresi, băieții lui Mihai Iosif au deschis scorul în prima repriză, prin golul marcat de golgeterul Andrei Dumitrescu, din penalty, acesta stabilind și rezultatul la pauză.

În startul reprizei secunde, portarul Academiei, Alex Velica, a reușit să apere un penalty, acesta fiind eroul meciului, după o nouă paradă incredibilă.

Abia intrat de câteva secunde, Chiru a adus liniștea și a dezlănțuit bucuria în sânul Academiei Rapid, iar Jianu a închis tabela și a dat drumul la sărbătoarea băieților lui Mihai Iosif, chiar sub ochii lui Daniel Niculae și Daniel Pancu, cei doi urmărindu-i atent pe tinerii rapidiști.

La finalul partidei, băieții lui Miță Iosif i-au aplaudat pe adversarii de la AFC și au sărbătorit cu o bere sau cu suc, purtând cu mândrie tricourile cu “Campionii 2018”, făcute special pentru jucătorii Academiei Rapid.

În ultima etapă, Academia Rapid se va impune cu 3-0, la masa verde, deoarece ACS United Soccer s-a retras din campionat.

Academia Rapid:

Velica – L. Dumitrescu, Cazan, Sandu, Lupașcu – Amet, Lixăndroiu, Bordei, Chitacu – Nițu, A. Dumitrescu. Au mai jucat: Dop, Iova, Jianu, Baboi, Andreianu, Gălățeanu, Chiru. 

Clasament:

 1. Academia Rapid – 78 p (28m) 144-13
 2. AS Dan Chilom – 73p (27m) 140-14
 3. CS Dinamo 1948 – 70p (26m) 142-16
 4. AFC Rapid Buc. – 51p (27m) 88-42
 5. AFC Calcio – 48p (26m) 48-31

GALERIO FOTO

Foto: Alex Paraschiv

1 Response

 1. DOAR EU

  Buna ziua
  Unde sunt acesti campioni minunati care ne-au adus atata bucurie si fericire ?
  pe banca de rezerve a d-lui Iencsi sub conducerea ,( nu pot sa spun d-lui ) lui Burca
  Au muncit pe rupte impreuna cu antrenorul , au fost sustinuti de parinti si de galerie si au ajuns unde au ajuns LA ELITA
  Abia asteptam cu totii sa vedem aceasta echipa jucând acolo unde ii este locul ,acolo unde au ajuns prin munca lor si ce sa vezi : noua echipa pe teren
  Antrenorul?
  ce antrenor?
  ce om care se numeste antrenor pe lumea asta vine la o echipa si ce echipa , campioana si o schimba pe toata?
  ce antrenor are la dispozitie 4 schimbari si face 1 singura in conditiile in care noua echipa este rupta si condusa ?
  domnilor faceti experimente pe un lot valoros de jucatori pe care atunci când ati venit i-ati gasit la un nivel inalt si pentru care nu ati facut nimic
  nu prea pare bataie de joc?
  fierbe sangele rapidist când vede asa ceva
  csa sa ne bataaaaaa pffffffff
  sa luam bataie de la campulung?
  când vreodata ?
  ne vrem echipa inapoi ne vrem campionii de drept inapoi
  RUSINE DOMNILOR RUSINE VA BATETI JOC DE ANTRENOR DE JUNIORI SI DE MUNCA LOR

Leave a Reply