A VENIT CUPA ÎN GIULEȘTI

Cupa României a poposit în Giulești, după un an plin, alăturându-se în vitrina de trofee titlurilor de campioană a Ligii a IV-a, dar și celui de campioni de juniori, la grupa 2001, primit tot duminică.

Pentru acest nou trofeu, Rapid a luptat cu eterna rivală, CSA Steaua, o echipă deja obișnuită cu înfrângerile în fața giuleștenilor, după cele două eșecuri din ultimele două luni.

Abia intrați pe teren, steliștii au încasat primul gol imediat, în minutul 2, când pasa lui Nico a fost finalizată elegant de către Marian Vlada, iar Rapid începea meciul de la 1-0!

Când toată lumea se gândea la pauză, președintele-golgeter Daniel Niculae a înscris din centrul careului, profitând de o pasă excelentă primită de la Mihai Stancu, și a stabilit rezultatul primei reprize, 2-0, pentru Rapid.

Steliștii nu au mișcat în atac, având o singură ocazie mare, atunci când Vlad Ignat a avut o paradă de zile mari.

În minutul 56, Marian Vlada a continuat faza după un stop al lui Niculae, a preluat și a finalizat cu sânge rece, în stânga portarului stelist, pentru un 3-0 sec.

Cu gândul la premierea de după, băieții lui Constantin Schumacher au primit un gol, în minutul 74, în urma unui corner, prin Eduard Radu, acesta stabilind și rezultatul final al partidei, identic cu cel din 14 aprilie, atunci când Rapid învingea tot cu 3-1.

Astfel, în fața unor rapidiști inimoși, AS Rapid a reușit eventul Ligii a IV-a și o așteaptă pe FC Singureni, pentru a încheia sezonul perfect, cu o promovare în Liga 3!

Academia Rapid

Ignat – Voicu, Maftei, Iacob, Stancu – A. Grigore (70′ Olariu), Duriță (77′ Bărbălău), Lădaru, Goge (84′ Burlacu) – Vlada (62′ Dovleac), D. Niculae. Antrenor: C. Schumacher.

Leave a Reply