M. ȘUMUDICĂ: „MĂ GÂNDESC DOAR LA VICTORIE”

octombrie 4, 2024

Marius Șumudică a vorbit în cadrul conferinței de presă despre meciul cu FC Botoșani, de duminică, din etapa #12 a Superligii României, dar nu numai.

„Nu mă interesează faptul că Botoșani este ultima clasată sau prima clasată. Noi va trebui să pregătim meciul nu neapărat în funcție de adversar, va trebui să-l pregătim de așa natură încât să câștigăm cele trei puncte. Trebuie să mergem să câștigăm. Este clar că nu mai putem face pași greșiți, le-am transmis și jucătorilor acest lucru. Nu va fi ușor. Este un teren greu, o deplasare grea. Mă gândesc doar la victorie și sper să aducem trei puncte, să ne apropiem de locurile de Play-Off.

Sunt bucuros de modul cum se antrenează jucătorii mei și de cum absorb informațiile pe care le transmit. Sunt mulțumit de cum se prezintă la antrenamente. Este o atmosferă bună și ne-am pregătit foarte bine de acest meci.

Sunt câțiva jucători cu probleme medicale. Sperăm să-i recuperăm până la ora jocului. Diogo Mendes are probleme de sănătate. Claudiu Petrila nu este 100%, Săpunaru la fel. Nu cred că voi mai face mari schimbări în lot acum. Cine se pregătește bine, intră să joace. Hromada este ok, s-a pregătit normal.

Vorbesc aproape în fiecare zi cu patronul echipei. Încercăm să ducem Rapidul pe o pantă ascendentă și să ajungem acolo unde ne este locul. Este un om care niciodată nu vine să îmi spună ce să fac din punct de vedere sportiv. Nouă nu ne lipsește nimic. Avem tot ceea ce ne trebuie ca să facem performanță.

Botoșani este o echipă care marchează. Nu știu exact cum va decurge jocul. Noi vom merge să încercăm să ne impunem jocul. Ne-am pregătit toată săptămâna și ne dorim foarte mult victoria.

Suntem într-un proces de transformare. Au venit foarte mulți jucători, dar va trebui să trecem cât mai repede peste acest proces și să ne asumăm ceea ce facem. Jucătorii mei muncesc zi de zi și o fac bine”, a spus antrenorul Rapidului.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top