REMIZĂ „ALBA” ÎN MECIUL CU OȚELUL

septembrie 29, 2024

Duelul dintre Rapid și Oțelul Galați s-a încheiat la egalitate, 0-0, în etapa #11 din SuperLiga României, în urma unei partide echilibrate.

Marius Șumudică nu s-a putut baza pe Jakub Hromada, accidentat în meciul cu Unirea Slobozia, dar nici pe Paul Iacob, operat de hernie de disc. De asemenea, Cristian Săpunaru a avut probleme medicale și a luat loc pe banca de rezerve.

Sărbătoritul zilei, Alex Pașcanu, a avut prima șansă de gol a partidei, după un sfert de oră, lovitura sa de cap fiind respinsă cu greu de Iustin Popescu.

L-a urmat Rareș Pop, „eroul” de la Clinceni, însă șutul de la distanță a mijlocașului de 19 ani a trecut puțin pe lângă poartă.

La finalul primei jumătăți de oră, Borisav Burmaz nu a găsit golul dintr-o poziție bună, din interiorul careului, încercarea sa de lob trecând razant cu bara din stânga portarului gălățean.

Oaspeții nu au pus probleme în ofensivă în prima parte a jocului, singura șansă de gol fiind semnată de Maciel, cel care a trimis mult pe lângă poarta lui Siegrist.

În minutul 62, Oțelul a trecut pe lângă deschiderea scorului în două rânduri, șuturile lui Juric și Djuric fiind scoase cu greu de Siegrist, respectiv Pașcanu.

Jambor putea da lovitura de grație în prelungiri, însă execuția sa, dintr-o poziție dificilă, a ocolit poarta lui Popescu.

În urma acestei remize, Rapid coboară o poziție, până pe locul 9, cu 13 puncte, urmând a se deplasa la Botoșani în runda următoare, unde va întâlni penultima clasată, duminică, 6 octombrie, de la 18:15.

RAPID

Siegrist – Manea, Ignat, Pașcanu, Borza – Kait, Christensen (79′ Grameni) – Petrila (cpt.) (72′ Micovschi), Hasani (66′ Emmers), R. Pop (79′ Onea) – Burmaz (66′ Jambor). Antrenor: Marius Șumudică. 

Rezerve neutilizate: Aioani – Blazek, Săpunaru, Braun, Mendes, Gojkovic, Vulturar. 

OȚELUL

I. Popescu – Maftei, Zivulic, Stevanovic, Gomes da Silva – Lameira, Chira (49′ S. Juric), Teles – F. Maciel (90+2′ M. Cojocaru), Cisotti, Al. Pop (61′ V. Djuric). Antrenor: Dorinel Munteanu. 

Rezerve neutilizate: Kovalyov – Adăscăliței, L. Andronache, V. Gallo, A. Hofman, I. Neagu, N. Roșu, R. Tănasă, Zhelev. 

STATISTICI | RAPID – OȚELUL

  • Posesie: 47 % 53
  • Ocazii de gol: 11 – 19
  • Șuturi pe poartă: 1 – 2
  • Șuturi pe lângă poartă: 8 – 11 
  • Cornere: 2 – 5
  • Cartonașe galbene: 2 – 0 (Kait, Grameni)

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top