RAPID „ÎNCHIDE” UN STADION LEGENDAR

septembrie 24, 2024

Echipa de old-boys a Rapidului va întreprinde la finalul acestei săptămâni un turneu cu două meciuri demonstrative la Timișoara și Arad.

Vineri, 27 septembrie, de la ora 16:000, Rapid o va înfrunta pe Politehnica Timișoara pe arena Dan Păltinișanu, acesta fiind ultimul meci pe acest stadion înainte de demolare.

Rapidiștii se vor deplasa apoi la Arad, urmând ca duminică, 29 septembrie, de la ora 16:00, să evolueze împotriva rivalei UTA, chiar pe arena Francisc Neuman.

În amintirea vremurilor de altădată, echipa noastră va efectua această deplasare cu trenul.

În lotul Rapidului regăsim printre alții nume cunoscute din generații diferite precum Ion Manu, Vasile Caciureac, Dumitru Târțău, Ștefan Nanu, Cristian Dulca, Zeno Bundea, Mugur Bolohan, Daniel Chiriță, Costin Lazăr, Ovidiu Herea, Lucian Goge sau Marian Vlada.

La adversari vor fi foști jucători cunoscuți Petru Țurcaș, Sorin Vlaicu, Marcel Băban, Silviu Bălace, Iasmin Latovlevici, Florin Macavei, Paul Codrea (Poli), Dorel Mutică, Roland Nagy, Daniel Stupar, Sorin Botiș, Adrian Negrău (UTA).

  • Stadionul de fotbal „Dan Păltinișanu” din Timișoara este al doilea stadion ca mărime din România. A fost construit în anul 1963, când avea 40.000 de locuri, iar în ultimii ani a suferit numeroase lucrări de modernizare. În prezent are capacitatea de 32.972 de locuri și instalație de nocturnă de 1456 lucși. 
Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top