“NICIUN ADVERSAR NU TREBUIE SUBESTIMAT”

septembrie 22, 2024

Marius Șumudică a participat la conferința de presă premergătoare meciului cu Unirea Slobozia, de mâine seară.

Ne așteaptă un meci greu, un meci împotriva unei echipe care este în fața noastră în clasament. Jucăm pe un teren dificil, la Clinceni, dar mergem acolo pentru a obține victoria. Ne-am pregătit bine, orice zi câștigată este un atuu pentru noi.

Avem nevoie de o înlănțuire de rezultate pozitive, de victorii. Este un campionat strâns și ciudat, oricine poate bate pe oricine, niciun adversar nu trebuie subestimat.

Mâine întâlnim o echipă determinată, care, prin forța grupului, își va dori să obțină victoria sau minimum un punct. Ne-am pregătit bine și, în afara de Gojkovic, nu avem probleme. Îmi doresc ca echipa să arate din ce în ce mai bine atât din punctul de vedere al pregătirii fizice, cât și din punctul de vedere al productivității. Trebuie să strângem puncte și să ne apropiem de locurile de Play-Off.

Suntem departe de ceea ce-mi doresc. Trebuie să învățăm să câștigăm. Pentru mine acest sezon este unul de tranziție, de construcție. Îmi doresc să ne calificăm în Play-Off și să ajungem cât mai departe în Cupa României.

Sperăm ca mâine să arătăm altfel și să creștem de la zi la zi, să reglăm situația din cadrul echipei, să formăm o familie și, într-un final, să ne bucurăm și să ne atingem obiectivele”, a declarat antrenorul giuleștean.

Vezi tot ce a zis Șumi la conferință 👇

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top