RAPID LUPTĂ ASTĂZI PENTRU CUPA ROMÂNIEI

Finalul sezonului se apropie cu pași mari, iar Rapid nu vrea să rateze niciun trofeu, mai ales că are ocazia de a face eventul, chiar dacă doar la nivelul unei ligi inferioare.

Astăzi, băieții lui Constantin Schumacher dau piept, pentru a patra oară în acest sezon, cu steliștii lui Lăcătuș, în finala Cupei României, faza pe București, într-o partidă care se desfășoară, culmea, pe stadionul celeilalte rivale, Dinamo, de la ora 20:00.

Giuleștenii au de partea lor valoarea și moralul, în precedentele două întâlniri din acest an Rapid învingând fără drept de apel, cu 3-1, în campionat, și 2-0, în play-off, singura remiză dintre cele două datând din luna octombrie a anului trecut, atunci când meciul de pe Giulești s-a terminat 1-1.

În drumul spre finală, Rapid a câștigat cinci partide, în care a marcat 22 de goluri, primind doar patru, cele mai multe goluri fiind reușite de Lucian Goge și juniorul Andrei Dumitrescu, câte 6.

Schumi are aproape tot lotul valid, singura absență fiind cea a lui Daniel Pancu, cel care își va susține colegii doar din tribună.

Biletele pot fi achiziționate și astăzi, până la ora de start a partidei, doar de la casele de bilete ale stadionului din Ștefan cel Mare. Galeria Rapidului va sta la Peluza Sud.

Galeria Rapidului va merge organizat către stadionul Dinamo, iar întâlnirea acesteia va avea loc la Giulești, la ora 17, urmând să se plece în jurul orei 18.

Altfel, tot pe stadionul Dinamo, AMFB îi va premia pe câștigătorii campionatelor de juniori, printre care și cei ai lui Mihai Iosif, de la grupa 2001, însă această festivitate va avea loc înaintea finalei, undeva în jurul orei 17:30.

Întâlniri directe:

  • Campionat / Rapid – Steaua 1-1 (Daniel Niculae)
  • Campionat / Steaua – Rapid 1-3 (Daniel Niculae, Alex Burlacu, Marian Vlada)
  • Play-Off / Rapid – Steaua 2-0 (Daniel Niculae, Adrian Grigore)

Parcursul Rapidului până în finala Cupei:

  • T1 / Rapid – Atletico București 4-0 (autogol, Goge 2, F. Matei)
  • T2 / Rapid – Milannetto 8-0 (A. Dumitru, A. Dumitrescu 5, F. Sandu, Burcea)
  • T3 / Rapid – Romprim 3-1 (Duriță A. Dumitrescu, Goge)
  • T4 / AS Tricolor – Rapid 2-4 (Pancu, Olariu, Goge 2)
  • SF / Rapid – FC Carmen 3-1 (D. Niculae, Goge, Vlada)

Leave a Reply