JURNAL DE ANTALYA: ZIUA 9

Se scurg zilele, iar rapidiștii par tot mai pregătiți pentru retur. După o zi liberă, în care jucătorii s-au relaxat și și-au mai revenit din punct de vedere fizic, joi a fost o zi extrem de dificilă pentru băieți, cu două antrenamente.

Primul dintre ele a început la ora 10:30, și s-a bazat pe forță, viteză, pasă și finalizare, pregătindu-se astfel ultimul meci din Antalya, cel cu Vejle, de vineri.

Rapidiștii au fost programați pe terenul doi al complexului Miracle, la aceeași oră cu naționala Tadjikistanului, deja o cunoștință pentru noi, aceștia făcând des antrenamente în același timp.

Jucătorii au suferit, dar au strâns din dinți și au respectat fără să discute ordinele lui Schumi, începând antrenamentul cu o ușoară alergare, după care s-a trecut la finalizare, unde s-au descurcat foarte bine.

După o gură de apă, a urmat partea cea mai dificilă, sub comanda preparatorului fizic, băieții au tras din greu de TRX și de benzile elastice.

Totul sub privirile nedumerite ale unui musafir 🙂

Nici măcar Doru Bratu nu a fost menajat, acesta executând exercițiile cu o singură mână, dar, ca întotdeauna, cu zâmbetul pe buze.

Antrenamentul s-a încheiat cu o serie de alergări în viteză…

Astfel, s-a încheiat primul antrenament al zilei, urmat de prânz și de mult așteptata odihnă.

La ora 15:30, staff-ul Academiei Rapid a plecat către un meci amical special, împotriva unei selecționate a regiunii Lara. Cu mic, cu mare, fără excepție, staff-ul s-a prezentat la meciul cu turcii în cea mai bună formă fizică.

Singurul care nu a jucat de la început a fost chiar președintele Daniel Niculae, cel care a preferat postura de fotograf și de videograf, dar și de comentator, reușind să facă un material extrem de interesant. VIDEO

Și nu s-a descurcat deloc rău, iar mai jos aveți dovada, ulterior făcând schimb în spatele camerei cu un alt împătimit al fotografiei, antrenorul Constantin Schumacher.

Apoi, Schumi și-a reluat locul în teren, iar Nico a intrat… în poartă, unde a făcut adevărate minuni, aducând aminte de Pantera din Kadikoy. 🙂

Victoria ne-a aparținut, cu 12-9, după un meci în care singurul scop a fost mișcarea și distracția.

Partida s-a încheiat la ora 17, atunci când au apărut jucătorii noștri, pregătiți de cel de-al doilea antrenament, unul tactic, în care s-a insistat pe anumite scheme de joc, speciale, pentru a-i surprinde pe danezii de la Vejle.

Pe seară, s-a luat cina, iar jucătorii s-au relaxat, înainte de a se duce la culcare, deoarece vineri, de la ora 11, îi așteaptă poate cel mai dificil adversar din acest stagiu de pregătire. Dar totul despre meci, în #Jurnalul de mâine.

Leave a Reply